Bemutatkozás

Pénzügyi tanácsadással foglalkozom. Az életfilozófiám, hogy a minőségi tanácsadás nem különleges szolgáltatás, hanem alapkövetelmény.

Szia! Balogh Richárd vagyok, aki egy szenvedéllyel és elkötelezettséggel teli biztosításközvetítő. Célom az, hogy segítsek a meglévő és új ügyfeleknek megtervezni és megvédeni a jövőjüket. Hiszek abban, hogy a megfelelő biztosítási megoldások által mindenki biztonságosabban és nyugodtabban élheti mindennapjait.

Tapasztalatom és szakmai ismereteim révén mindig arra törekszem, hogy az ügyfeleknek személyre szabott, megbízható és hatékony biztosítási megoldásokat kínáljak. Fontosnak tartom a nyitott és őszinte kommunikációt, hogy az ügyfeleim mindig tisztán lássák a lehetőségeiket, és a legjobb döntéseket hozhassák meg.

Legyen szó egészségbiztosításról, gépjárműbiztosításról, nyugdíjbiztosításról vagy más területről, az én feladatom, hogy segítsek eligazodni a biztosítási világban, és olyan megoldásokat találjunk, amelyek igazán illeszkednek az igényeidhez és céljaidhoz.

Ha bármilyen kérdésed van a biztosításokkal kapcsolatban, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot! Örömmel állok rendelkezésedre, hogy segítsek és válaszoljak minden kérdésedre. 

 

 
Célom, hogy prominens tanácsadó maradjak hosszú ideig. 2021-ben sikerült igazgatósági szinten megnyerni Az Év Tanácsadója címet! Továbbá országos szinten egyéniben 1400 főből, a top 10-ben végeznem.
 

 
Az Eufordol Kft. az egyik legnagyobb biztosító alvállalkozásában működik.

 

 

 


Vállalati biztosítás
Vállalati biztosítás
Pontosan felmérem vállalkozása kockázatait, komplex biztosítási tervet készítek.
Eurós Megtakarítás
Eurós Megtakarítás
Egyszerű és biztonságos megtakarítási lehetőségek, a jövőbeli kiadásaid fedezetére!
Nyugdíjbiztosítás
Nyugdíjbiztosítás
A nyugdíjkorhatár emelkedése miatt a megoldásunk az új nyugdíjbiztosítás.
Életbiztosítás
Életbiztosítás
A balesetek és a komoly betegségek nem várják meg, hogy felkészülj rájuk.
A cég filozófiája
Az Eufordol Kft. filozófiája az ügyfelek szolgálata és elégedettsége áll a középpontban. Célunk az, hogy megbízható szakmai tanácsadással és személyre szabott megoldásokkal segítsünk ügyfeleinknek elérni pénzügyi céljaikat és biztonságot teremtsünk számukra a jövőre nézve. Fontosnak tartjuk a hosszú távú együttműködést, a megbízhatóságot, valamint az átlátható és professzionális ügyintézést. Az ügyfelek elégedettsége és sikerélményeink jelentik a legfőbb motivációt a mindennapi munkánk során.
Kérjen ajánlatot!
Kérj ajánlatot
online most!