Eurós Megtakarítás

Egyszerű és biztonságos megtakarítási lehetőségek, a jövőbeli kiadásaid fedezetére!

Az eurós megtakarítások előnye, hogy a megtakarítási egységszámláján, az Ön által kiválasztott fizetési gyakoriságnak megfelelően, euróban gyűlik a pénz.

Ez azért fontos dolog, ugyanis a folyamatos forint romlásnak köszönhetően (amit láttunk a múlt évtizedben), árfolyamnyereséget lehet bezsebelni.

A piacon lévő megtakarítások közül, az eurós befektetések, egy jól megválasztott portfólióval nagyszerű befektetésként választhatóak. Eldöntheti a szerződő fél, hogy mekkora összeggel (70 €-tól) szeretné a pénzét befektetni. A megtakarítási időszak hossza legalább 10 évre indítható, vagy ha valaki nyugdíjcélra tervezi indítani eurós megtakarítását, akkor a szerződéskötéskor érvényben lévő nyugdíjkorhatárig.  


Természetesen itt is az egyik legfontosabb tényező, hogy folyamatosan figyelve, illetve naprakészen legyen a befektetésünk. Amennyiben az Eufordol Kft-n keresztül kerül elindításra a megtakarítás, úgy teljesen ingyenesen, rendszeres ellenőrzéssel segítem ügyfeleim portfólióit. Ezeket a rendszeres díjas megtakarítások legtöbb esetben akkor szokták elindítani az emberek, hogy ha valamilyen negatív élethelyzetbe kerülnének, akkor legyen egy anyagi tartalékuk. Ezzel a termékcsoporttal ez megvalósítható, ugyanis ha a kitűzött megtakarítási idő előtt lenne szükség a pénzre, akkor a lejárat előtt is ki lehet venni, az egységszámla aktuális visszavásárlási értékét. Ha a szerződés nem kerül megszakításra a 10 éves távlatban, úgy abban az esetben az addig összegyűjtött pénzösszeg kamatadó mentesen kifizetésre kerül. 

 
A hozzáállás ma Magyarországon, hogyha marad valami azt befektetjük. És itt kellene egy 
picike szemléletváltás, ami óriási eredményre vezet, hogy ne az utolsó helyre tegye, amit 
félre akar tenni, hanem az elsők közé, és ami utána marad azt költse el. Tehát nem azt kell 
befektetni, ami marad a kiadások után, mert úgyse marad szinte semmi, vagy csak 
kevesebb mint optimális lenne, hanem előszőr a jövőbeni kiadásai fedezetét teremtse 
meg, és ami marad azt már szabadon el lehet költeni bármire.


Kérje díjmentes ajánlatunkat az oldalon alján!

Vállalati biztosítás
Vállalati biztosítás
Pontosan felmérem vállalkozása kockázatait, komplex biztosítási tervet készítek.
Eurós Megtakarítás
Eurós Megtakarítás
Egyszerű és biztonságos megtakarítási lehetőségek, a jövőbeli kiadásaid fedezetére!
Nyugdíjbiztosítás
Nyugdíjbiztosítás
A nyugdíjkorhatár emelkedése miatt a megoldásunk az új nyugdíjbiztosítás.
Életbiztosítás
Életbiztosítás
A balesetek és a komoly betegségek nem várják meg, hogy felkészülj rájuk.
A cég filozófiája
Az Eufordol Kft. filozófiája az ügyfelek szolgálata és elégedettsége áll a középpontban. Célunk az, hogy megbízható szakmai tanácsadással és személyre szabott megoldásokkal segítsünk ügyfeleinknek elérni pénzügyi céljaikat és biztonságot teremtsünk számukra a jövőre nézve. Fontosnak tartjuk a hosszú távú együttműködést, a megbízhatóságot, valamint az átlátható és professzionális ügyintézést. Az ügyfelek elégedettsége és sikerélményeink jelentik a legfőbb motivációt a mindennapi munkánk során.
Kérjen ajánlatot!
Kérj ajánlatot
online most!